Ηλεία: Αλλάζει ο καιρός με μπόρες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας – αναλυτική πρόγνωση


topikesmpoΑπό σήμερα  Πέμπτη η θερμοκρασία  θα παρουσιάσει σημαντική πτώση, ενώ οι μπόρες και οι τοπικές καταιγίδες θα γενικευτούν. Δροσερές συνθήκες θα επικρατήσουν την Παρασκευή με τα φαινόμενα να σταματούν. Θα ανέβει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο, ωστόσο θα διατηρηθεί σε δροσερές τιμές.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:



Την Πέμπτη 23/5 περιμένουμε άστατο καιρό με μπόρες και τοπικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία το πρωί στους 15 με 16oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 21 με 22oC στα πεδινά, 16 με 17oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Την Παρασκευή 24/5 υπαρκτή πιθανότητα για λίγες τοπικές μπόρες το πρωί. Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία το πρωί στους 13 με 14oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 21 με 22oC στα πεδινά, 17 με 18oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - νοτιοδυτικοί το πρωί έως ισχυροί 6 με σταδιακή εξασθένηση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το Σαββατοκύριακο 25-26/5 θα επικρατήσει ηλιόλουστος καιρός με την θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, μέγιστες τιμές στους 23 με 24oC το Σάββατο, 25 με 26oC την Κυριακή. Οι άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - βορειοδυτικοί το πολύ έως 5 μποφόρ.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ