Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Πύργος: Ξανάνοιξε το ΤΕΙ - Έληξε η κατάληψη!


Τη λήξη της κατάληψης αποφάσισε η χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Πύργου, που την Τετάρτη επιστρέφουν στα «θρανία» σε μια προσπάθεια εξάντλησης όσων πιθανοτήτων έχουν μείνει για να μη χάσουν το εξάμηνο.
Δήλωσαν πάντως αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση της σχολής, στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι δεν ξόφλησαν.
Ταυτόχρονα αποφασίστηκε η συμμετοχή του Συλλόγου των Σπουδαστών στο συλλαλητήριο της ΕΛΜΕ Ηλείας, σήμερα το απόγευμα, ενώ για αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη λέσχη σίτισης, προκειμένου να αρθεί η απόφαση που αποκλείει το 45% των φοιτητών από το δικαίωμα να σιτίζονται δωρεάν. Παράλληλα, προγραμματίζεται και συλλαλητήριο για την Παρασκευή 17 Μαΐου.
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της (ετεροχρονισμένης) διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών, αναμένεται να συζητηθεί τις επόμενες ημέρες στο ΔΣ του Συλλόγου Σπουδαστών.
patrisnews.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...