Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ηλεία: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού ανάμεσα σε ξαδέρφια


viasmos1Με πολύ προσοχή εξετάζουν οι Αρχές στην Ηλεία, μια καταγγελία απόπειρας βιασμού ανάμεσα σε συγγενικά πρόσωπα και συγκεκριμένα σε ξαδέρφια σε χωριό στα νότια του νομού.
Δράστης φέρεται να είναι ένας 21χρονος ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής μετέβη στο χωριό της ξαδέρφης του ηλικίας 13 ετών και κρύφτηκε πίσω από ένα θάμνο περιμένοντάς την.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, όταν αυτή πέρασε ο νεαρός της επιτέθηκε με εμφανείς προθέσεις και στην προσπάθειά του να την αρπάξει, τις έσκισε το παντελόνι. Για καλή τύχη της κοπέλας εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ένας θείος της, ο οποίος αντιλαμβανόμενος το περιστατικό προσπάθησε να τη σώσει.

Ο δράστης βλέποντας το συγγενικό πρόσωπο, τράπηκε σε φυγή. Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου. Τελικά αυτό έγινε λίγο αργότερα σε κοντινό χωριό στο οποίο διαμένει.
Τα καταγγελλόμενα ερευνώνται ώστε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...