Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ηλεία: Αστυνομική καταδίωξη ΡΟΜΑ που έκλεψαν αυτοκίνητο


katadioksiΣυναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές της Ηλείας λίγο μετά τις εννέα το πρωί της Κυριακής όταν δηλώθηκε η κλοπή ενός αυτοκινήτου απο την περιοχή των Βυτινεϊκων. 
Πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό κλοπής από ΡΟΜΑ που θέλησαν να φτάσουν - προφανώς από την περιοχή του καταυλισμού ων Βυτινεϊκών στην περιοχή άλλων καταυλισμών του Κάμπου, πιθανότατα της Ανδραβίδας.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αντιλήφθηκε σχεδόν αμέσως την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία, που κινητοποιήθηκε και άρχισε να καταδιώκει το κλεμμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και οι Αρχές συνεχίσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό κλοπής αυτοκινήτου από ΡΟΜΑ που επιχειρούν να μετακινηθούν "δωρεάν" από τη μια περιοχή στην άλλη. Μην ξεχνάμε όμως πως χθες σε ένα παρόμοιο περιστατικό, ΡΟΜΑ προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα με τον τραυματισμό μιας γυναίκας, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας στον τόπο του ατυχήματος και το κλεμμένο όχημα που χρησιμοποίησαν.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...