Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη


Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, θα σημειωθούν στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα, κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της Τρίτης. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νότια. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα αρχικά στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και αργότερα στη Θράκη. Το βράδυ τα φαινόμενα στη Μακεδονία θα εξασθενήσουν
Άνεμοι: ασθενείς. Από το βράδυ από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στην Ήπειρο.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στις βορειότερες περιοχές. Τα φαινόμενα στην ανατολική Πελοπόννησο από το απόγευμα θα σταματήσουν ενώ στις υπόλοιπες περιοχές από το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 και μετά το απόγευμα στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και μετά το απόγευμα δυτικοί 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας μετά το απόγευμα
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και βαθμιαία στα νότια νοτιοανατολικοί 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Αττική
Καιρός: αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ
Άνεμοι: ασθενείς. Από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Τετάρτη 12-06-2013
Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος με πρόσκαιρες βροχές η καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα εκτός από τη Θεσσαλία, την Εύβοια και τις Σποράδες όπου τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα δυτικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε πτώση σε όλη τη χώρα.

Πέμπτη 13-06-2013
Καιρός: στη Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Χαλκιδική και τα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες όπου πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρές τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος με πρόσκαιρες βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Στην Πελοπόννησο πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα νότια.

Παρασκευή 14-06-2013
Καιρός: στην Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που στα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 15-06-2013
Καιρός: στα ανατολικά λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα κεντρικά και νότια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Κυριακή 16-06-2013
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι-απόγευμα αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ 300 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT WEATHER CENTER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...