Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Φόβος πάνω από την Κυλλήνη – Τρέμουν οι κάτοικοι


IMG_0669«Δεν έχουμε ασφάλεια. Θέλουμε αστυνόμευση στην περιοχή μας, φοβόμαστε πλέον με όλα αυτά που γίνονται». Με αυτά τα λόγια οι κάτοικοι στην περιοχή της Κυλλήνης και της Κάτω Παναγιάς
εκδηλώνουν την αγανάκτησή τους μετά τη ληστεία μετά φόνου σε βάρος του συμπολίτη τους.

Η Κυλλήνη βρέθηκε στο επίκεντρο του πανελλαδικού ενδιαφέροντος το περασμένο καλοκαίρι με την κινηματογραφική απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή στο κέντρο του χωριού. Και φυσικά υπάρχουν αρκετά άλλα ανάλογα περιστατικά με ληστείες κυρίως τόσο στην περιοχή του λιμανιού, όσο και στα γύρω χωριά, όπως η Κάτω Παναγιά, το Κάστρο, το Νιοχώρι.

«Φοβόμαστε… δεν μπορούμε να μείνουμε το βράδυ στην αυλή μας, ειδικά και όσοι μένουν στα σπίτια λίγο πιο έξω από το χωριό προβληματίζονται. Αστυνόμευση δεν υπάρχει, δεν βλέπουμε κανένα περιπολικό το βράδυ. Πριν χρόνια υπήρχε ο αστυνομικός σταθμός και τώρα το πιο κοντινό είναι στα Λεχαινά. Δεν βλέπουμε ούτε περιπολικό αλλά και ο αριθμός των αστυνομικών είναι μικρός. Θέλουμε αστυνόμευση, να υπάρχουν άνθρωποι να μας προστατεύουν» είπε η Αγγελική Βαρθολομή, κάτοικος της Κυλλήνης.

«Στην Κυλλήνη τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πάρα πολλά. Δεν υπάρχει αστυνόμευση. Έχουμε πάρα πολλά κρούσματα και στην Κυλλήνη και στην Κάτω Παναγιά και αυτό νομίζω ότι οφείλεται στην ατιμωρησία. Δεν ενδιαφέρεται κανένας από το Κράτος για τον τόπο μας. Κάτι πρέπει να γίνει. Θέλουμε αστυνόμευση για να μην συμβεί τίποτα ακόμα χειρότερο. Θα πάρουμε πρωτοβουλία να λάβουμε τα μέτρα μας, να πληρώνουμε για ιδιωτική ασφάλεια. Κινδυνεύουμε όπως δείχνουν τα γεγονότα και κάτι πρέπει να κάνουμε» είπε η Ιωάννα Τζίκα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...