Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Βραχναίικα: Εξαπλώνεται η υπαίθρια πορνεία - Ανήλικες ρομά προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες σε ηλικιωμένους


romaΗ υπαίθρεια πορνεία ακόμα και από ανήλικες ρομά δεν είναι φαινόμενο που παρατηρείται μόνο σε κεντρικά σημεία της Πάτρας, όπως π.χ. η πλατεία Γεωργίου, ή η πλατεία Εθνικής
Αντίστασης (Όλγας), κατάσταση την οποία έχει αναδείξει αρκετές φορές το thebest.gr. Αντιθέτως αρκετά είναι τα περιστατικά το τελευταίο διάστημα και περιφερειακά, σε περιοχές όπως τα Βραχναίικα.

Ανήλικες πλησιάζουν άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας και είναι πρόθυμες να τους προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες με το αζημίωτο φυσικά.

Από την άλλη  πλευρά, ηλικιωμένοι που γνωρίζουν, πού συχνάζουν οι κοπέλες, τις προσεγγίζουν ζητώντας να τους ικανοποιήσουν ερωτικά.

«Οι γέροι της περιοχής έχουν μουρλαθεί. Μετράνε τα λεπτά που περνούν, σε καθημερινή βάση, μέχρι να βρεθούν με την ερωτική τους παρτενέρ» λέει στον "Κόσμο" κάτοικος που που ζει κοντά στον σταθμό και παρατηρεί όλα όσα συμβαίνουν κοντά στο σπίτι της.

Το κόστος για κάθε ραντεβού ποικίλει, Ξεκινά από 5 ευρώ και φτάνει μέχρι 20.
 thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...