Τραγωδία στη Ν.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου κοντά στη ΒΙ.ΠΕ - Νεκροί δύο νεαροί Πατρινοί 24 και 33 χρονών


troxaio_patra

Μετωπική σύγκρουση δικύκλου με Ι.Χ. αυτοκίνητο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, και συγκεκριμένα στο 15ο χλμ. στο ύψος των Βραχνεϊκων.

Το δυστύχημα συνέβη μετά από σύγκρουση δικύκλου με Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Πατρών, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί και θα αποκατασταθεί σταδιακά.

Νεότερη ενημέρωση 10:58

Μετωπική ήταν η σύγκρουση της δίκυκλης μοτοσικλέτας με Ι.Χ. αυτοκίνητο, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Το δίκυκλο κινούνταν στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου με κατεύθυνση από τον Πύργο προς Πάτρα, όταν συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση από την Πάτρα προς τον Πύργο, στο ύψος του "Λάγιου".

Νεότερη ενημέρωση 11:30

24 χρόνων είναι ο νεκρός δικυκλιστής που άφησε την τελευταία πνοή στην άσφαλτο, στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 10.00 περίπου το πρωί στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου.

Επίσης, σοβαρά τραυματισμένο είναι και ένα δεύτερο άτομο που επέβαινε στο δίκυκλο.

Νεότερη ενημέρωση 20:20

Πέθανε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα στο Νοσοκομείο της Πάτρας ο Άγιος Ανδρέας και ο δεύτερος επιβαίνοντας της μοιραίας μοτοσυκλέτας η οποία συγκρούστηκε με Ι.Χ. νωρίτερα σήμερα στη Ν.Ε.Ο. Πατρών-Πύργου στο ύψος της ΒΙΠΕ.

Νεκρός είναι ο 33χρονος Κωνσταντίνος Βλασσόπουλος, ενώ ο συνεπιβάτης τους που είχε χάσει από την πρώτη στιγμή τη ζωή του ήταν ο Νίκος Παπαγεωργίου 24 χρόνων. Και οι δύο άτυχοι νέοι ήταν εν ζωή κάτοικοι Πατρών.
 patrastimes.gr - thebest.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ