Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Hλεία: Tύχη... βουνό για δύο άτομα μετά από τροχαίο έξω από τη Δίβρη!

 
Τύχη βουνό είχαν οι δυο επιβαίνοντες σ’ ένα Ι.Χ αυτοκίνητο που χθες το πρωί, για άγνωστη αιτία, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο πρανές του δρόμου, λίγο μετά τη Δίβρη.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί, στο 87ο χιλιόμετρο της Ε.Ο Πατρών - Τριπόλεως, έξω από τη Δίβρη. Η οδηγός του οχήματος, για άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ανετράπη στο πρανές του δρόμου. Οι δυο επιβαίνοντες, ήταν κάτι παραπάνω από…τυχεροί στην ατυχία τους, αφού η δεξιά πλευρά του δρόμου κατέληγε σε γκρεμό εκατοντάδων μέτρων.
Στο σημείο έφτασε από την πρώτη στιγμή Αστυνομικός από τον Αστυνομικό Σταθμό της Δίβρης, δυο οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρχαίας Ολυμπίας με 4 άντρες που απεγκλώβισαν - κόβοντας την πόρτα - τον εγκλωβισμένο συνοδηγό και σύζυγο της οδηγού, η οποία λίγο νωρίτερα είχε καταφέρει να βγει μόνη της από το αυτοκίνητο. Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πύργου για την παροχή πρώτων βοηθειών.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...