Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

«Χτίζει» σερί και «ανεβαίνει»


Τη νίκη θα κυνηγήσει απόψε ο Παναθηναϊκός

Σημαντικό για διάφορους λόγους θεωρείται το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ 94,6 και sport-fm.gr).

Αν και βρισκόμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν, ο αγώνας του «τριφυλλιού» με τους Αρκάδες θα παίξει ρόλο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αναστασίου. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν ευνοϊκά για τους «πράσινους», εφόσον έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε διαφορετική περίπτωση, το αποτέλεσμα θα προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας και θα την αφήσει πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη βρίσκεται στην πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, ενώ πρόκειται για έναν από τους πιο δυνατούς και επικίνδυνους αντιπάλους της Σούπερ Λίγκας και η αποψινή αναμέτρηση θα αποτελέσει «κλειδί» για τη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με ΟΦΗ κι Εργοτέλη, αντίστοιχα. Για αυτό θα ήθελαν να… τριτώσουν τις επιτυχίες του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 40χρονος προπονητής σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο (αντί του Σπυρόπουλου), Σίλντενφελντ, Ρισβάνη και Νάνο.

Στα χαφ ο Λαγός θα πάρει τη θέση του κακού έως τώρα Μέντες με τον Ζέκα δεξιό εσωτερικό χαφ και τον Πράνιτς αριστερό. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κλωναρίδης, Ντίνας και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Μέντες, Αμπεΐντ, Μπαϊράμι, Φιγκερόα και Ατζαγκούν, ο οποίος παρά την απώλεια του πατέρα του ήθελε να επιστρέψει το συντομότερο στην ομάδα. Εκτός έμειναν οι Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Καρέλης και Αποστολόπουλος.

Προϊστορία

Τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες έχει ο Παναθηναϊκός όταν υποδέχεται τον Αστέρα, ο οποίος επικράτησε μόνο στο πρώτο ματς στην Τρίπολη.

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...