ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τοποθέτηση νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ


Πάτρα 26/9/ 2013
 

Τοποθέτηση νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας
https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=14159ed11ffcd238&attid=0.2&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1380229962536&sads=kC1NF2Cd-A8Nuq7cistNxkg8_P8

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013, παρουσιάστηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας ο κ. Δημητρέλλος Βασίλειος και, ενώπιον του
Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Παναγιωτόπουλου Γιώργου, ανέλαβε καθήκοντα στη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας. Ο ανωτέρω Διευθυντής Εκπαίδευσης τοποθετείται με θητεία έως 31-07-2015.
Με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Δημητρέλλου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος έκανε την εξής δήλωση:  «Ο κ. Δημητρέλλος αποτελεί άξιο στέλεχος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Έχει υπηρετήσει για μακρύ χρονικό διάστημα σε θέσεις ευθύνης και διαθέτει σημαντική εμπειρία στο πεδίο της διοίκησης της εκπαίδευσης. Ο κ. Δημητρέλλος επωμίζεται ένα απαιτητικό έργο, σε μια δύσκολη συγκυρία για την παιδεία, ωστόσο διαθέτει όλα τα απαιτούμενα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα που θα τον βοηθήσουν να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά του.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αποτελεί ζήτημα υψίστης σημασίας για την εκπαίδευση να υπηρετείται από ανθρώπους ικανούς, που χαρακτηρίζονται από υψηλή αίσθηση καθήκοντος, αποφασιστικότητα και ακμαίο φρόνημα ευθύνης. Έχω τη βεβαιότητα ότι με τον κ. Δημητρέλλο θα έχουμε άψογη επικοινωνία και συνεργασία και μέσα από κοινή και άοκνη προσπάθεια θα εργαστούμε αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που απασχολούν τον τομέα ευθύνης μας.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο Διευθυντή εκπαίδευσης και να του ευχηθώ ολόψυχα να έχει δύναμη, υψηλό ηθικό και πίστη στην επιτέλεση του καθήκοντος του.»


Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του κ. Δημητρέλλου Βασίλειου

Ο κ. Δημητρέλλος Βασίλειος είναι γεννημένος στο Γρηγόρι Ναυπακτίας του Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Πατρών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιατρική Χημεία. Έχει υπηρετήσει τη Δημόσια Εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα και τύπους σχολείων ως εκπαιδευτικός. Έχει διατελέσει Διευθυντής του Γυμνασίου Βραχνεϊκων και του Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Πατρών από το οποίο αποχώρησε για να τοποθετηθεί ως Διευθυντής Δ/ θμιας εκπαίδευσης του Ν. Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: