Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πύργος: Έκλεψαν πορτοφόλι στη λαϊκή αγορά!


 
Το πορτοφόλι της μέσα από τα χέρια της έκλεψαν άγνωστοι από μια 58χρονη γυναίκα από την περιοχή του Πύργου την Τετάρτη το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο κέντρο για τα καθημερινά της ψώνια.


Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πηγές του patrisnews.com, βρισκόταν εκείνη την ώρα στη λαϊκή αγορά του Πύργου, όταν ξαφνικά αντιλήφθηκε πως μέσα από την τσάντα της έλειπε το πορτοφόλι της και στο οποίο υπήρχαν διάφορα προσωπικά της έγγραφα και χρήματα.
Το παραπάνω περιστατικό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει μέσα στον χώρο της λαϊκής αγοράς, που αποτελεί ένα σημείο που το τελευταίο διάστημα, έχει ευξηθεί η παραβατικότητα, καθώς η έλλειψη των δημοτικών αστυνομικών που πραγματοποιούσαν σε πολλές περιπτώσεις περιπολίες στον χώρο της λαϊκής αγοράς, είχε περιορίσει κατά πολύ το φαινόμενο των κλοπών.

Επιτήδειοι που κυκλοφορούν σε σημεία με πολύ κόσμο, ενεργούν παραβατικά χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, από τα θύματά τους, ενώ πολλές φορές η Αστυνομία καταγράφει ακόμα και περισσότερα από ένα περιστατικά μέσα σε μια ημέρα.

Εκείνο που κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως τα περιστατικά κλοπών που συμβαίνουν εντός του χώρου της λαϊκής αγοράς, δεν αφορούν μόνο πολίτες αλλά και μικροπωλητές, οι οποίοι πολύ συχνά βλέπουν να τους λείπουν προϊόντα από τους πάγκους τους.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...