Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ηλεία: Καμία εμπλοκή με τη Χρυσή Αυγή το Α.Τ. Βάρδας δηλώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων


ADIlias_1Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, ξεκαθαρίζει πως όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για εμπλοκή αστυνομικών του Α.Τ. Βάρδας με τη Χρυσή Αυγή, είναι ανυπόστατα.

"Πρόσφατα δημοσιεύματα του τοπικού και Αθηναϊκού τύπου έκαναν λόγο για έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. σε διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες προκειμένου να διαπιστωθεί αν αστυνομικοί έχουν ενεργό συμμετοχή στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Μεταξύ των υπηρεσιών αυτών, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, είναι και το Α.Τ.ΒΑΡΔΑΣ . Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την σωστή ενημέρωση των πολιτών της Ηλείας κρίνουμε σκόπιμο να επισημάνουμε τα παρακάτω:  

1. Το προσωπικό της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει-ερευνά την κάθε καταγγελία με μεγάλη προσοχή χωρίς ποτέ να ενημερώνει από πριν τον οιονδήποτε για τις ενέργειές του, πολύ δε περισσότερο τον τύπο.

2. Η συγκεκριμένη Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ ουδέποτε έως σήμερα ασχολήθηκε με το προσωπικό του Α.Τ. ΒΑΡΔΑΣ καθ’ οιοδήποτε τρόπο και για οποιοδήποτε λόγο.

3. Το προσωπικό του Α.Τ. ΒΑΡΔΑΣ ουδεμία εμπλοκή έχει σε ενέργειες της ΧΡΥΓΗΣ ΑΥΓΗΣ, ουδεμία σχέση έχει με την οργάνωση αυτή.

4. Σε όλες τις περιπτώσεις ρατσιστικής βίας εις βάρος αλλοδαπών που έγιναν κατά το παρελθόν στην περιοχή της Βουπρασίας τo προσωπικό του Α.Τ. ΒΑΡΔΑΣ ενήργησε άμεσα συλλαμβάνοντας τους δράστες, παραπέμποντάς τους, με τις σχηματισθείσες δικογραφίες, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

5. Το προσωπικό του Α.Τ. ΒΑΡΔΑΣ έχει να επιδείξει μόνον πολλές και μεγάλες επιτυχίες στην δίωξη και την πάταξη του εγκλήματος. Διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν παρά τις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες είναι αναγκασμένο να εργάζεται.

Οποιαδήποτε τέτοια οργάνωση δεν θα βρει ποτέ πρόσφορο έδαφος ανάμεσα
στο προσωπικό της Α.Δ. ΗΛΕΙΑΣ.

Κατά τα λοιπά στις κρίσιμες για την πατρίδα τούτες ώρες χρήσιμο είναι να είμαστε όλοι μας εξαιρετικά προσεκτικοί σε όσα λέμε. όσα γράφουμε και όσα κάνουμε, Η ανθρωποφαγία και μάλιστα προς χάριν εντυπωσιασμού είναι, εξ ορισμού, βαρβαρότητα!
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...