Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Ελάχιστες» οι ζημιές από το σεισμό στην Κρήτη


Αισιόδοξος ο δήμαρχος Χανίων

Ελάχιστες είναι οι ζημιές που έχουν μέχρι στιγμής αναφερθεί στην Κρήτη, όπως είπε ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, με δεδομένο το μέγεθος του σεισμού των 6,3 Ρίχτερ που σημειώθηκε το απόγευμα ταρακουνώντας το νησί.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega,  ο δήμαρχος είπε πως έγινε αυτοψία στην παλιά πόλη και μάλιστα δύο φορές και πως δεν έχουν εντοπιστεί παρά ελάχιστες ζημιές.

Ο έλεγχος θα συνεχιστεί και την Κυριακή, όπως είπε, και θα συμπεριλάβει και τα σχολεία προκειμένου να έχουν όλα ελεγχθεί πριν φτάσουν οι μαθητές τη Δευτέρα το πρωί.

Στο οδικό δίκτυο, σύμφωνα με τον κ. Σκουλάκη, υπήρξε μία κατολίσθηση αλλά ο δρόμος καθαρίστηκε και η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί ενώ και ένα πρόβλημα στην υδροδότηση της πόλης επίσης αποκαταστάθηκε. 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...