Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ρου-μανία για Βραζιλία!

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδας

Έντονο ενδιαφέρον για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με την Ρουμανία για τα μπαράζ του Μουντιάλ εκδήλωσαν από χθες οι Έλληνες φίλαθλοι, οι οποίοι ζητούσαν μέχρι και ναύλωση τσάρτερ για Βουκουρέστι!

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδας μετά την κλήρωση των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την γνωστοποίηση πως θα αντιμετωπίσουμε την Ρουμανία.

Το θέμα, όμως, δεν είναι η δυναμικότητα της αντιπάλου, αλλά το γεγονός ότι είναι κοντινό και οικονομικό το ταξίδι. Δηλαδή, είναι πιο βατός προορισμός σε σχέση με τους άλλους (Σουηδία ή Ισλανδία για παράδειγμα).

Για αυτό τον λόγο χθες το μεσημέρι τα τηλεφωνήματα έπεφταν «βροχή» στην ΕΠΟ. Όπως γράφει η SportDay, υπήρξε ενδιαφέρον από τη Θεσσαλονίκη και, μάλιστα, προτάθηκε να ναυλωθεί τσάρτερ φιλάθλων, με την Ομοσπονδία να παραπέμπει στο αρμόδιο ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Εν τω μεταξύ, στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των απεσταλμένων στη Ζυρίχη, οι Ρουμάνοι ενημέρωσαν ότι στους εκτός έδρας αγώνες τους έχουν στο πλευρό τους περίπου 300-500 φιλάθλους.

Όσον αφορά τώρα την Ελλάδα σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι Έλληνες που ζουν ή σπουδάζουν στο Βουκουρέστι με την παρουσία τους στις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου της χώρας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...