Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο ανήλικος «πιστολέρο» Ρομά -Σκηνές τραγωδίας έξω από τα δικαστήρια!


 
Στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας πρόκειται να οδηγηθεί ο 17χρονος «πιστολέρο» Ρομά, ο οποίος και κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη σύμφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα Πατρών, ύστερα από το επεισόδιο με αστυνομικούς προ ημερών. (σχετικό ρεπορτάζ)

Ο ανήλικος υποστήριξε κατά την απολογία του σήμερα στον Ανακριτή πως την περασμένη Παρασκευή οπότε και έγινε το περιστατικό, ήταν υπό την επήρεια χαπιών και αλκοόλ και για αυτό είχε πάρει την καραμπίνα και πυροβολούσε, όχι όμως σε ευθεία βολή προς τους αστυνομικούς.
Από την πλευρά του ο έτερος προφυλακιστέος, ο 27χρονος αδελφός του, κατέθεσε πως δεν είχε καμία συμμετοχή στους πυροβολισμούς.
Τόσο ο Ανακριτής όσο και ο Εισαγγελέας δεν έκαναν δεκτούς τους ισχυρισμούς του και κρίθηκε προφυλακιστέος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.
Στον Άγιο Στέφανο θα οδηγηθεί και ο «μπέμπης» για τις εκκρεμούσες καταδικαστικές αποφάσεις.
Τα δύο αδέλφια ηλικίας 17 και 27 ετών είναι οι δύο από τους έξι συλληφθέντες για την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή του Ψαροφαΐου.
Ο ένας όμως άνδρας, ο επονομαζόμενος «μπέμπης» προφυλακίστηκε και αυτός για άλλες καταδικαστικές αποφάσεις, κλοπές κ.λπ., ενώ η μία γυναίκα παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Τριπόλεως για κατηγορίες που εκκρεμούν σε βάρος της.
Εν μεταξύ, μόλις έγινε γνωστή η απόφαση για την προφυλάκιση των δύο Ρομά, γυναίκες συγγενείς τους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, άρχισαν να φωνάζουν και ξάπλωσαν στο δρόμο μπροστά στα αυτοκίνητα, για να αποτρέψουν τη μεταφορά τους.

Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...