Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Πρωινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς ΡΟΜΑ στη Γαστούνη


drapetis2

Η βροχή χάλασε τα σχέδια – Εφτά συλλήψεις

Του Γιάννη Σπυρούνη

Μια νέα επιχείρηση σε καταυλισμούς ΡΟΜΑ στη Δυτική Ελλάδα πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, αυτή τη φορά στην Ηλεία. Στόχος των δυνάμεων της Αστυνομίας ήταν καταυλισμός στην περιοχή της Γαστούνης, όπου υπήρχαν πληροφορίες για την παραμονή εκεί ατόμων που διώκονται ποινικά. Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6,30 το πρωί, όμως διεκόπη αναγκαστικά λόγω της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε εκείνη την ώρα την περιοχή.

Δυνάμεις από διάφορες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, με την ΟΠΚΕ σε βασικό ρόλο, εισήλθαν στον καταυλισμό και ξεκίνησαν ελέγχους σε όλα τα καταλύματα, για άτομα που απασχολούν τη Δικαιοσύνη ή έχουν δικαστικές εκκρεμότητες, αλλά και για άτομα που εμπλέκονται γενικότερα σε αξιόποινες πράξεις.

Οι αστυνομικοί στο χρόνο που διήρκησε η επιχείρηση συνέλαβαν εφτά άτομα, εκ των οποίων σε βάρος τεσσάρων εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις ή εντάλματα σύλληψης. Οι άλλοι τρεις συλληφθέντες εμπλέκονταν σε υποθέσεις ρευματοκλοπής από το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ.

Οι αστυνομικοί στην κατοχή ενός εκ των παραπάνω συλληφθέντων εντόπισαν και ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο είχε κλαπεί από την περιοχή του Πύργου στις 11 Σεπτεμβρίου.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...