Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Έκανε την ανατροπή ο Ολυμπιακός στα Χανιά


Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-1 του Πλατανιά

Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι Χανιώτες με τον Τόρες να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό για την ομάδα του μετά από εξαιρετική αντεπίθεση. Ο Μπέλιτς με ύψωσε για τον επερχόμενο Τόρες, ο οποίος απέναντι από τον Ρομπέρτο με σουτ έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός έμοιαζε παγιδευμένος στη σκληρή και καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη και δεν κατάφερνε να πετύχει ένα γκολ, το οποίο προήλθε τελικά από αυτογκόλ των αντιπάλων.

Οι Πειραιώτες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησαν με κοντινές πάσες να ανοίξουν την άμυνα των γηπεδούχων, αλλά η καλά στημένη άμυνα των γηπεδούχων δεν άφηνε περιθώριο για κάτι καλύτερο στους πρωταθλητές.

Στο 15' ο Ολυμπιακός έχαε καλή ευκαιρία όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μήτρογλου, ο Γεωργαλίδης κατέβασε τα ρολά και είπε «όχι» στο γκολ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν και δεύτερη καλή ευκαιρία στο 20' όταν η σέντρα του Σαλίνο έφτασε στα πόδια του Σαβιόλα και το σουτ πάνω από τα δοκάρια του Γεωργαλίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξίσου συναρπαστικό με τον Ολυμπιακό να κυνηγάει το σκορ. Οι παίκτες του Πλατανιά είχαν ευκαιρία στο 57' με νέα αντεπίθεση και τον Ρομπέρτο να προλαβαίνει την επέλαση του Μοράλ την τελευταία στιγμή.

Τελικά, και εφόσον οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφερναν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια ανέλαβε να το κάνει ο Φερνάντες με αυτογκόλ στο 66', ενώ λίγο αργότερα οι Πειραιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Μήτρογλου. Ο Παπάζογλου έβγαλε την κάθετη μπαλιά, ο Τσόρι έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του Μήτρογλου και εκείνος αμαρκάριστος με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Το τρίτο τέρμα των Πειραιωτών πέτυχε ο Σαβιόλα με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από ωραία ασίστ του Μήτρογλου, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη - ανατροπή για τους πρωταθλητές.

Στο 87ο λεπτό ο Βάις ήρθε να βάλει τη δική του σφραγίδα στο νίκη θρίαμβο των ερυθρολεύκων. Ο Σλοβάκος διέσχισε όλο το γήπεδο βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πλατανιά και δεν είχε πρόβλημα να τον πλασάρει και να κάνει το 4-1 για τους «ερυθρόλευκους». 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...