Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ηλεία: Λεηλάτησαν πάνω από 10 μνήματα στην Ανδραβίδα!


Το κοιμητήριο της Ανδραβίδας έγινε, για ακόμα μια φορά το βράδυ της Κυριακής, «στόχος» των «κυνηγών του χαλκού», oι οποίοι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατάφεραν να λεηλατήσουν πάνω από δέκα μνήματα, «ξηλώνοντας» μπρούτζινους σταυρούς και καντήλια.


Από τα περισσότερα μάλιστα μνήματα οι άγνωστοι δεν δίστασαν να αφαιρέσουν και τις μπουκάλες με το λάδι που είχαν αφήσει οι συγγενείς των νεκρών για να ανάβουν τα καντήλια των αγαπημένων τους προσώπων.

Οι βανδαλισμοί έγιναν αντιληπτοί το πρωί της Τρίτης από τρεις γυναίκες που πήγαν να ανάψουν τα καντήλια και αμέσως ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα της Ανδραβίδας, του οποίου δύναμη ερεύνησε τον χώρο, αναζητώντας κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα των δραστών.
Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι το κοιμητήριο της Ανδραβίδας γίνεται «στόχος» των «κυνηγών του χαλκού» τουλάχιστον για τρίτη φορά μέσα σε πολύ μικρό διάστημα…
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...