Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ηλεία: Συνελήφθησαν νεαροί «ποντικοί» στο Επιτάλιο


 

Στην άμεση σύλληψη δύο ατόμων από την περιοχή του Επιταλίου, του πρώην δήμου Βώλακος, προχώρησε το Α.Τ. Κρεστένων, ύστερα από
κλοπές που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή και που, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η παραβατική τους συμπεριφορά, το τελευταίο διάστημα είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις αστυνομικές Αρχές της περιοχής.
Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, του Α.Τ. Κρεστένων και ο διοικητής Σωτήρης Πιτσινής, ύστερα από μεθοδευμένη έρευνα κατάφεραν να συλλάβουν έναν 18χρονο και έναν 24χρονο, οι οποίοι φέρεται να έκλεψαν οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Επιταλίου. Μάλιστα, ο 24χρονος δράστης, φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές ενώ προχθές οι δύο συλληφθέντες, προέβησαν σε ακόμα μια κλοπή στην περιοχή του Επιταλίου.
Μετά τη σύλληψή τους οι δράστες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα και στην Ανακρίτρια όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...