Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ηλεία: Αντί να τον βοηθήσει... τον έκλεψε - Σοκ από τις λεπτομέρειες του θανάτου του 30χρονου Αλέξη Ψυχογιού από το Νιοχώρι


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του 30χρονου από το Νεοχώρι που εντοπίσθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής στην επαρχιακή οδό Δήμητρα - Καρδιακαύτι. (σχετικό ρεπορτάζ)
Όπως προκύπτει από την
προανάκριση, ο άτυχος άνδρας λίγα λεπτά πριν ξεψυχήσει έπεσε θύμα κλοπής από 33χρονο οικονομικό μετανάστη από το Πακιστάν, ο οποίος αντί να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να ενημερώσει τις Αρχές, του άδειασε τις τσέπες παίρνοντας τα χρήματα και το κινητό του και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο με το δίκυκλο του νεκρού.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από το Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης και το Τμήμα Τροχαίας Πύργου, κινούμενοι μεθοδικά κατάφεραν να εντοπίσουν νωρίς το πρωί τον 33χρονο Πακιστανό σε αγροτική περιοχή της τοπικής κοινότητας Μάχου πρώην δήμου Βαρθολομιού, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κινητό του 30χρονου κομμωτή καθώς και το δίκυκλο που οδηγούσε το μοιραίο βράδυ.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίσθηκε δικογραφία για «παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και κλοπή» και αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα πρωτοδικών Aμαλιάδας.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από το απόγευμα της Κυριακής έκαναν λόγο για τροχαίο ατύχημα, καθώς όλες οι ενδείξεις έδειχναν ότι πρόκειται για εκτροπή του δικύκλου στο οποίο επέβαινε ο άτυχος άνδρας.

Προς αυτή την κατεύθυνση συμφωνούσε και η Ιατροδικαστής Πατρών, η οποία μίλησε για κακκώσεις που έφερε ο 30χρονος και ήταν «συμβατές» με το συγκεκριμένο σενάριο. Ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει με σιγουριά από τη στιγμή που δεν λυνόταν ο γρίφος με το χαμένο δίκυκλο.
Από εκεί ξεκίνησαν οι έρευνες των Αρχών, που δίχως να χάσουν πολύτιμο χρόνο «όργωσαν» τις τελευταίες ώρες την ευρύτερη περιοχή του δήμου Πηνειού, εξετάζοντας παράλληλα με ιδιαίτερη προσοχή διάφορες πληροφορίες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν.
Τελικά νωρίς το πρωί η έρευνα απέφερε καρπούς, καθώς στην περιοχή του Μάχου εντόπισαν το «κλειδί» της υπόθεσης, τη χαμένη μοτοσικλέτα. Από αυτό το σημείο άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Α.Α. Σολωμός
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...