Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Καρδιακαύτι Ηλείας: Νεκρός 30χρονος σε τροχαίο - μυστήριο - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.Βρέθηκε ο ένοχος κλοπής ..Υπήκοος Πακιστάν


kardia

Έρευνες από τις Αρχές – Άγνωστος εκτιμάται πως έκλεψε το όχημα του θύματος

Του Γιάννη Σπυρούνη

Στο πένθος βυθίστηκε το Νεοχώρι και η ευρύτερη περιοχή της Κυλλήνης, από τον χαμό του 30χρονου Αλέξανδρου Ψυχογιού, πατέρα δύο παιδιών. Ο 30χρονος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής στο δρόμο Καρδιακαυτίου – Δήμητρας, στο πρανές της οδού και οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος. Ωστόσο ένα στοιχείο που μπερδεύει τις έρευνες είναι το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η βέσπα που οδηγούσε ο 30χρονος.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος
Ο Αλέξανδρος Ψυχογιός, φέρεται σύμφωνα με μαρτυρίες να επέστρεφε από τη νυχτερινή του διασκέδαση. Άγνωστο το γιατί, βρέθηκε στο δρόμο από τη Δήμητρα προς το Καρδιακαύτη. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 30χρονος έχασε τον έλεγχο της βέσπας που οδηγούσε και βρέθηκε στο πρανές της οδού. Το δυστύχημα εκτιμάται από τις Αρχές πως συνέβη περίπου στις πέντε τα ξημερώματα.

Η βέσπα – από τα ίχνη που βρήκε η Σήμανση – σύρθηκε στο οδόστρωμα και παρέμεινε εκεί. Είναι άγνωστο αν κάποιο άλλο όχημα συγκρούστηκε με τη βέσπα, ή πρόκειται ξεκάθαρα για εκτροπή. Εκτιμάται πάντως πως κάποιος μετά από λίγη ώρα φόρτωσε τη βέσπα, είτε για να την κλέψει, είτε για να την απομακρύνει από το σημείο και να κρύψει δεδομένα του ατυχήματος.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής στις οκτώ το πρωί. Άμεσα στο σημείο έφτασαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Ανδρικόπουλος, μαζί με τους διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, της Τροχαίας Πύργου, της Τροχαίας Αμαλιάδας, του Α.Τ. Γαστούνης και με άνδρες της Σήμανσης από την Ασφάλεια Αμαλιάδας.

Για αρκετή ώρα και ενώ οι Αρχές εξέταζαν όλα τα δεδομένα για το θάνατο του 30χρονου, εξετάστηκαν αρκετά άτομα, προκειμένου να συλλεχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Πάντως με βάση τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους κάνουν έως τώρα λόγο για τροχαίο δυστύχημα, ενώ οι συνθήκες και όλα τα άλλα ενδεχόμενα συνεχίζουν να ερευνώνται.

Στο πένθος το Νεοχώρι Κυλλήνης
Ο 30χρονος Αλέξανδρος Ψυχογιός, ήταν κομμωτής, διατηρούσε επιχείρηση στο χωριό του το Νεοχώρι Κυλλήνης και ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη γύρω περιοχή. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και πολύ αγαπητός. Ήταν ο Αλεκάκος, όπως τον αποκαλούσε η μητέρα του, ήταν το αντράκι, όπως τον αποκαλούσε ο πατέρας του, ήταν ένας λεβέντης, ένας καλόκαρδος άνθρωπος, τίμιος και εργατικός όπως λένε όλοι στο χωριό του. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα το μεσημέρι στον Αγ. Γεώργιο Νεοχωρίου.

Λύθηκε το μυστήριο ;
Ένας υπήκοος Πακιστάν φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να κρύβεται πίσω απο το μυστήριο της εξαφάνισης της βέσπας που οδηγούσε ο 30χρονος Αλέξανδρος Ψυχογιός. Ο αλλοδαπός, περνούσε εκεί περί τις έξι το πρωί με το ποδήλατό του. Φέρεται να είδε τη βέσπα στο οδόστρωμα, θεώρησε πως κάποιος την είχε αφήσει εκεί και δεν είδε όπως φέρεται να έχει αναφέρει το θύμα. Έκρυψε το ποδήλατό του σε κοντινό σημείο και πήρε τη βέσπα.

Οι Αρχές μετά απο έρευνες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και έτσι να δώσουν λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης της βέσπας.



Συνελήφθη αλλοδαπός στην Ηλεία για παράλειψη κινδύνου ζωής

Ο δράστης βρήκε πεσμένο 30χρονο ημεδαπό, μετά από τροχαίο και τον έκλεψε

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών Αρχών της Ηλείας

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, σήμερα (11-11-2013) το πρωί, στο Μάχου Βαρθολομιού Ηλείας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης και του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένα αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 33 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και κλοπή.

Ειδικότερα χθες (10-11-2013) το πρωί, σε χωμάτινο θαμνώδες πρανές, στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καρδιακαυτίου - Δήμητρας βρέθηκε από πολίτες θανάσιμα τραυματισμένος ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 30 ετών.

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας, προέκυψε ότι ο 33χρονος αλλοδαπός διερχόμενος με ποδήλατο από το σημείο, βρήκε τον 30χρονο πεσμένο μετά από τροχαίο – έκτροπη δίκυκλης μοτοσικλέτας - και παρέλειψε να τον βοηθήσει.

Επίσης ο 33χρονος Πακιστανός αφαίρεσε από τον οδηγό άγνωστο χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του ενώ έκρυψε κοντά στο χώρο του ατυχήματος το ποδήλατο που οδηγούσε.

Για τη σύλληψη του δράστη ενεργήθηκαν άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του σήμερα το πρωί και τη σύλληψη του.

Σε ελαιοστάσιο στη περιοχή του Μάχου, κοντά σε στάβλο όπου κατοικούσε ο 33χρονος Πακιστανός, βρέθηκε και κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ στη κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό τηλέφωνο του 30χρονου θανάσιμα τραυματισμένου οδηγού και το χρηματικό πόσο των 25 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.

Πρώτη ενημέρωση: 10:51 10/11
Τελευταία ανάρτηση: 16:28 11/11
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...