Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Επιχορήγηση Αθλητικών Σωματείων απ’ το Δήμο


Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  


Δελτίο Τύπου
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης με συνέπεια ως προς τις δεσμεύσεις του και παρά τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς προχωρά στην επιχορήγηση των
Αθλητικών Σωματείων, ως ένδειξη έμπρακτης υποστήριξης και συνδρομής στο έργο που επιτελείται στους κόλπους  των δραστήριων σωματείων που συνθέτουν το σύγχρονο αθλητικό ανάγλυφο της περιοχής.

Με αφορμή την επιχορήγηση των «κυψέλων αθλητισμού», τα χαρακτηριζόμενα από πολλούς «φυντάνια» απ’ τα οποία προκύπτουν οι αυριανοί πρωταθλητές, τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής (ο Αντιδήμαρχος κ. Χ. Ζαφειρόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Ιωσήφ Μοράντ –Ναμπίλ /ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Β. Τσιρίκος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ) συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους των Αθλητικών Σωματείων ενόψει της κατανομής της επιχορήγησης.

«Ως Δήμος, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που μας επιτρέπουν οι δημοσιονομικές πολιτικές της χώρας, επενδύουμε και στη νέα γενιά και στο έργο που επιτελείται στους κόλπους των Αθλητικών Σωματείων», δήλωσε λίγο μετά τη συνάντηση ο αρμόδιος και για θέματα αθλητισμού Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Ζαφειρόπουλος.

Σημειώνεται ότι  σε ολόκληρο το νομό Ηλείας ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης είναι ο μοναδικός που σε ετήσια βάση ενισχύσει το έργο των Αθλητικών Σωματείων.

Εκτός όμως απ’ την ετήσια οικονομική ενίσχυση  των Αθλητικών Σωματείων για την υποστήριξη του έργου τους, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης εκπονεί σε ετήσια βάση πρόγραμμα συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων για την συντήρηση των υποδομών διατήρηση της λειτουργικότητάς τους.

«Ως Δήμος ρίχνουμε βάρος στον πολιτισμό και στον αθλητισμό δεδομένου ότι αυτές οι έννοιες είναι ταυτόσημες και αλληλένδετες μεταξύ τους, ενώ η ενασχόληση με τον αθλητισμό «καλλιεργεί» υγιείς χαρακτήρες οι οποίοι είναι αναγκαίοι για το σύνολο της κοινωνίας μας», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Χρήστος Ζαφειρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...