Προσοχή στις κλήσεις αγνώστων από το εξωτερικό - "Χτύπησαν" και στην Ηλεία

til_apati

Μία κομπίνα για να θησαυρίζουν έχουν στήσει επιτήδειοι από χώρες του εξωτερικού, κάνοντας αναπάντητες κλήσεις σε κινητά.

Εάν δείτε στο κινητό σας μία κλήση από άγνωστο αριθμό του εξωτερικού, συνήθως από +375 ή +371, να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να πέσετε κι εσείς θύμα.

Το τελευταίο διάστημα απατεώνες έχουν στήσει μία κομπίνα, καλώντας τυχαία τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα από αριθμούς υψηλής χρέωσης, αποσπώντας σημαντικά χρηματικά ποσά. Δύο από αυτούς τους αριθμούς είναι: +375602605281 και +37127913091

Ανυποψίαστοι, πολλοί χρήστες της κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκουν αναπάντητες, καλούν πίσω για να διαπιστώσουν ποιος είναι και φυσικά χρεώνονται μέχρι και με 25 ευρώ!

Το 375 είναι ο κωδικός από τη Λευκορωσία, ενώ 371 είναι ο κωδικός για τη Λετονία.

Οι δράστες "χτύπησαν" και σε τηλεφωνικούς αριθμούς που ανήκουν σε Ηλείους. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που μας μεταφέρθηκε πως στο ίδιο σπίτι με διαφορά ελάχιστων λεπτών έγιναν δύο κλήσεις σε δύο μέλη της οικογένειας και μάλιστα τα ξημερώματα.

Λόγω του ύπνου αλλά και του άγνωστου αριθμού οι κάτοχοι των κινητών δεν απάντησαν και πολύ αργότερα αναζητώντας την προέλευση του αριθμού αντιλήφθηκαν περί τίνος πρόκειται.
 ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ