Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Σημαντική διάκριση για τον 20χρονο Ηλείο φοιτητή της ΑΣΟΕΕ Δημήτρη Αντωνόπουλο: Β` Βραβείο για το πως οραματίζεται το Δημόσιο του μέλλοντος

 
Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση απέσπασε ο Ηλείος φοιτητής της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρης Αντωνόπουλος αποσπώντας το Β` Βραβείο σε διαγωνισμό που αφορούσε την αξιολόγηση κρατικών δομών, θεσμών και προσώπων σε μία σύγχρονη δημοκρατία.
Ο 20χρονος Δημήτρης Αντωνόπουλος διακρίθηκε ανάμεσα σε 50 συμμετέχοντες φοιτητές έως 24 ετών -που επεξεργάστηκαν το θέμα στην αγγλική γλώσσα- στον διαγωνισμό που διοργάνωσε η δικηγορική εταιρεία «Καρατζάς και Συνεργάτες».
«Ως πολίτης εξυπηρετούμενος σε δημόσιες υπηρεσίες συναντώ υπαλλήλους με απροσδιόριστες αρμοδιότητες, βοηθούς βοηθών, συνοδούς σε ασανσέρ, όπως και συμπεριφορές που χαρακτηρίζονται από ανάρμοστες έως σαδιστικές»… ανέφερε, μεταξύ άλλων, το βράδυ της Δευτέρας στην ομιλία του κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων - στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα- ο Δημήτρης Αντωνόπουλος.
Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η φοιτήτρια Νομικής, Δάφνη Γιοβανώφ και τρίτη νικήτρια ήταν η φοιτήτρια στη Νομική Αθηνών, Μαρία-Ελένη Δολιανίτη.
«Τα άρθρα των συμμετεχόντων διέπονταν από ρεαλιστικό πνεύμα, συγκροτημένη σκέψη και πρωτοτυπία θέσεων» παρατήρησε ο επ. καθηγητής στη Νομική Αθηνών, δρ Αντώνης Καραμπατζός, που μαζί με τον δημοσιογράφο και οικονομολόγο κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον αν. καθηγητή στο ΑΠΘ δρα Νίκο Μαραντζίδη, αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή.
Patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...