Στο χέρι σου, Θρύλε!

Έτοιμος να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τους 16 είναι ο Ολυμπιακός στο αποψινό ματς με την Άντερλεχτ

Την πρόκριση στους «16» του Champions League επιθυμεί να πανηγυρίσει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στην Άντερλεχτ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:45, Novasports 2).

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ τη φετινή σεζόν, Κώστα Μήτρογλου, και τον Γιάννη Μανιάτη όμως έχουν το υλικό για να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τέταρτη φορά στην ιστορία τους (μετά τις σεζόν 1998/99, 2007/08 και 2009/10).

Ο Μίτσελ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε πως δεν περιμένει δώρα από το άλλο ματς της αναμέτρησης, αφού και αν χάσουν απόψε (κάτι που δεν επιθυμεί κανείς στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο) οι νταμπλούχοι Ελλάδας, προκρίνονται στους «16» της διοργάνωσης, εφόσον χάσει η Μπενφίκα από την Παρί Σεν Ζερμέν ή έχουν το ίδιο αποτέλεσμα τα δύο παιχνίδια του τρίτου ομίλου.

Μεγάλη ώθηση στον Ολυμπιακό θα δώσει ο… δωδέκατος παίκτης του, που δεν είναι άλλος από τους οπαδούς του, και θα προσπαθήσει να ωθήσει τους ποδοσφαιριστές του Ισπανού στη νίκη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 50χρονος προπονητής σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά (ή Παπαδόπουλο), Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης με τον Εντινκά.

Στα πλάγια θα είναι ο Κάμπελ με τον Βάις και τον Ολαϊτάν να διεκδικούν την άλλη θέση. Ο Ντομίνγκες ή ο Φουστέρ θα παίξουν πίσω από τον Σαβιόλα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Μασάντο, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Βέλγοι δεν έχουν κανένα κίνητρο, εκτός από τα χρήματα που δίνει η UEFA σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος και αυτό είναι κάτι που έχει ζητήσει ο πρόεδρός τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

Από την πλευρά του, ο Τζον Φαν Ντεν Μπρομ θα παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την πρωταθλήτρια Βελγίου μέσα στο φαληρικό γήπεδο. Την εστία τους θα υπερασπιστεί ο Προτό. Στην άμυνα θα είναι οι Βαν Ντεν Μπρομ, Κουγιατέ, Μπεμπά και Ν'Σακαλά.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κλιέσταν, με εσωτερικούς μέσους τους Πράετ και Ζιλέ. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ναχάρ, Ατσεαμπόνγκ και Μίτροβιτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καμίνσκι, Νάουτινκ, Μιλιβόγεβιτς, Τίλεμανς, Ντε Ζέου, Βίκο και Σιριάκ.

3ος όμιλος

Ολυμπιακός-Άντερλεχτ
Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν

Βαθμολογία: Παρί Σεν Ζερμέν 13 (15-3), Ολυμπιακός 7 (7-7), Μπενφίκα 7 (6-7), Άντερλεχτ 1 (3-14)

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ