Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Φανατικοί οι αιμοδότες του Καράτουλα


aimo1Είκοσι δύο αιμοδοσίες και συνεχίζουν

Μήνυμα ανθρωπιάς και στήριξης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο έστειλαν με την 22η εθελοντική αιμοδοσία τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καράτουλα «Ο Άγιος Δημήτριος». Συνολικά συγκεντρώθηκαν 21 μονάδες αίματος, την Κυριακή, όμως τα μέλη του συλλόγου αλλά και όσοι θέλουν να προσφέρουν αυτό το πολύτιμο δώρο ζωής, μπορούν να το κάνουν και τις επόμενες ημέρες στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου για λογαριασμό του συλλόγου.

Για άλλη μια φορά ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Καράτουλα, μετατράπηκε σε σταθμό αιμοδοσίας, με την επιμέλεια της διευθύντριας του Σταθμού Αιμοδοσίας Πύργου και του προσωπικού.

«Το 2013 συγκεντρώσαμε περίπου 60 μονάδες αίμα, βοηθώντας αρκετούς ανθρώπους μας που είχαν ανάγκη. Αυτός είναι ο σκοπός της λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος,  να βοηθάμε όταν χρειάζεται. Κι αυτό κάνουμε, όχι μόνο μέσα από τις οργανωμένες αιμοδοσίες, αλλά και κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη και μας ζητά βοήθεια ο Σταθμός Αιμοδοσίας», ανέφερε ο π. Αθανάσιος Στεργιόπουλος.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...