Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Πύργος: Ξεκίνησε χθες η διαδικασία παράδοσης των τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης


 
Ξεκίνησε χθες η διαδικασία παράδοσης στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του δήμου Πύργου των τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έφτασαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο την προηγούμενη εβδομάδα.
Χθες το πρωί, οι πρόεδροι βρέθηκαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και πήραν τα τρόφιμα που δικαιούντο, τα οποία στη συνέχεια θα μοιράσουν μέσω των ενοριών στις οικογένειες που έχουν ανάγκη και οι αιτήσεις τους έχουν εγκριθεί, από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Μοιράζουμε τα τρόφιμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία είναι μακαρόνια και διάφορα τυριά και έρχονται οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και τα παραλαμβάνουν αφού οι αιτήσεις έχουν εγκριθεί. Είναι όλοι οι πρόεδροι εδώ και παραλαβάνουν ενώ είναι πάρα πολύς ο κόσμος και εδώ που περιμένει. Να πούμε πως αφορά οικογένειες με εισόδημα κάτω από 7 χιλ. ευρώ ετησίως με τις οικογένειες αυτές να είναι συνολικά 181 και θα παραλάβουν τρόφιμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είπε στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κώστας Μποσμής.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελαιώνα, Κυριάκος Καραντώνης επεσήμανε συγκεκριμένα ότι: «Βρισκόμαστε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να παραλάβουμε τρόφιμα για τους κατοίκους του Ελαιώνα. Αυτό είναι σε συνάρτηση και με την Μητρόπολη Ηλείας που χθες μοιράσαμε τρόφιμα σε 45 οικογένειες του Ελαιώνα. Πιστεύουμε πως είναι μια θετική εξέλιξη γιατί είναι δύσκολες οι καταστάσεις που βιώνουμε όλοι και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη».


ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...