Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Νίκησε ο Ατρόμητος στη Λεωφόρο

Νίκησε ο Ατρόμητος στη Λεωφόρο

Ο Ματίας Ιγκλέσιας με δύο γκολ να χάρισε τη νίκη με 2-1 στους Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος ήταν ο μεγάλος νικητής κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι «κυανόλευκοι» με δύο γκολ του Ματίας Ιγκλέσιας (60’,65’) επικράτησαν 2-1 και έφτασαν τους 28 πόντους.

Άνοιξε το σκορ με τον Μπεργκ (42’), ο Παναθηναϊκός, όμως ο Σουηδός έφυγε από το παιχνίδι, ενδεχομένως με τράβηγμα, κάτι που έκανε πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας του Αναστασίου.

Ολική επαναφορά, με εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο από τους παίκτες του Παράσχου, χρειάστηκαν πέντε λεπτά, γύρισαν το παιχνίδι και με μαζική άμυνα στο φινάλε, κράτησαν το τρίποντο μέχρι το τέλος, παρά την πίεση των γηπεδούχων.

Το ματς:


Άναρχο παιχνίδι, πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ένα πολύ όμορφο γκολ από τον Μπεργκ, συνέθεταν το σκηνικό του πρώτου ημιχρόνου στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Τσενάμο, είχε τον έλεγχο, είχε την κατοχή, όμως δεν έβρισκε διαδρόμους προς την «κυανόλευκη» εστία. Όταν το έκανε, μόλις μια φορά, έπιασε στον ύπνο την άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Μπεργκ, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσενάμο, ο οποίος επέλεξε να αφήσει την εστία του, τον «κρέμασε» και άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο στους πανηγυρισμούς, ο Τριανταφυλλόπουλος, χτύπησε κατά λάθος τον σκόρερ και εκείνος αναγκάστηκε να αποχωρήσει, πριν τελειώσει το πρώτο μέρος. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος δεν πατούσε περιοχή του Κοτσόλη. Όσες φορές το έκανε ήταν από κάποια στημένη μπάλα γύρω από αυτήν. Οι μόνες ουσιαστικές… απειλές που ένιωσε ο τερματοφύλακας των «πράσινων», ήταν δύο σουτ από Ούμπιντες και Μπρίτο, τα οποία ωστόσο έφυγαν λίγο έξω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε αποφασισμένος να πιέσει. Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Μπεργκ, άρα χωρίς κλασσικό «φουνταριστό» στο παιχνίδι, την ίδια στιγμή, έδειχνε να έχει «θέμα» στο να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Και κάπου εκεί… έρχεται ο Ιγκλέσιας για τον Ατρόμητο. Ο Αργεντινός με ένα πλασέ στην κίνηση και μία κεφαλιά άλλαξε όλο το ματς και έβαλε την ομάδα του στη θέση του οδηγού, ρίχνοντας το μπαλάκι στον αντίπαλο.

Ο Αναστασίου προσπάθησε να αλλάξει τα κακώς κείμενα της ομάδας του. Προσπάθησε να την κάνει πιο ενεργητική, πιο επιθετική και να την φέρει κοντά στο γκολ, όμως η έλλειψη του Σουηδού ήταν εμφανής. Το 2-1 για τους «κυανόλευκους» έμεινε μέχρι το φινάλε, ο Ιγκλέσιας σκόραρε για ένα ακόμα παιχνίδι κατά του Παναθηναϊκού και χάρισε στην ομάδα του ένα σπουδαίο τρίποντο, με βαθμολογικό, αλλά κυρίως με ψυχολογικό αντίκτυπο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...