Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Αμαλιάδα: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του γιατρού Ζαν Σαντέκ


nosok_amal.JPG

"Έφυγε" μέσα στο νοσοκομείο του διέπρεψε

Ένας από τους πιο αγαπητούς και άξιους γιατρούς, στην Ηλεία, ο Ζαν Σάντεκ, διευθυντής γυναικολόγος – μαιευτήρας, στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, έφυγε χθες το απόγευμα πρόωρα από την ζωή. Σε ηλικία μόλις 57 ετών, ο γνωστός γιατρός, κατέληξε μέσα στο χώρο που διακρίθηκε επιστημονικά, συνέπεια οξέως εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Περίπου στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου, η οικογένειά του τον βρήκε σε λιπόθυμη κατάσταση στον καναπέ τους σπιτιού του. Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όμως παρά τις προσπάθειες που έκαναν σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του, «έφυγε» σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, τους συναδέλφους και τους φίλους του.

Ο Ζαν Σάντεκ ερχόμενος από την Πολωνία διακρίθηκε στην Ιατρική, στη χώρα μας και διέπρεψε στο χώρο του νοσοκομείου Αμαλιάδας. Αγαπητός ως άνθρωπος και ως επιστήμονας, ξεχώρισε μέσα στην κοινωνία, όχι μόνο της πόλης που δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά, αλλά ευρύτερα στο νομό.

Η είδηση του θανάτου του σόκαρε την τοπική κοινωνία που θα τον αποχαιρετίσει σήμερα στις 3,30 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας στην Αμαλιάδα.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...