Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Παίζουν στον ημιτελικό Παππάς, Ματσιούλις, Λο και Πέτγουεϊ


Παίζουν στον ημιτελικό Παππάς, Ματσιούλις, Λο και Πέτγουεϊ

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τους προπονητές των “αιωνίων” από τις τελευταίες προπονήσεις των ομάδων τους πριν τον ημιτελικό του κυπέλλου. Την Δευτέρα (19:00) η “μάχη” Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με LIVE ενημέρωση από το NewsIt. Περιμένει στον τελικό ο Άρης.

Με μοναδικό απόντα τον Ούκιτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κυρίως ο Παππάς και κατά δεύτερο λόγο ο Ματσιούλις έκαναν την έκπληξη και συμμετείχαν κανονικά στην τελευταία προπόνηση των “πρασίνων”. Ο Αργύρη Πεδουλάκης τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, που αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Καλά ήταν τα νέα και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού καθώς τόσο ο Έισι Λο που έχει πρόβλημα στο γόνατο, όσο και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ που πονούσε στη μέση, κατάφεραν να βγάλουν μέρος της προπόνησης και όπως όλα δείχνουν θα μπορέσουν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αγραβάνης χτύπησε στο χέρι και αποχώρησε για να κάνει ακτινογραφία. Πάντως στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν και πιστεύουν πως και αυτός θα είναι παρών.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...