Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πύργος: Από αύριο τα προνοιακά επιδόματα


Επιτέλους ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες από τις κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου για τα προνοιακά επιδόματα που αναμένεται να δοθούν στους δικαιούχους της περιοχής της Ηλείας.
Όπως επεσήμανε χθες το πρωί, στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κώστας Μποσμής, τα προνοιακά επιδόματα θα ξεκινήσουν να δίδονται στους δικαιούχους της Πρόνοιας του δήμου Πύργου, από αύριο, ενώ παράλληλα τόνισε πως τα χρήματα έχουν ήδη φτάσει στα ταμεία του δήμου Πύργου και είναι έτοιμα πλέον να διατεθούν στους εκατοντάδες δικαιούχους.

«Τα χρήματα για τα προνοιακά επιδόματα ήλθαν και βρίσκονται ήδη στο ταμείο μας. Η διαδικασία είναι πως από την ερχόμενη Τετάρτη θα μπορούμε να δίδουμε κανονικά επιδόματα στους δικαιούχους του δήμου Πύργου. Ο κόσμος αγωνιά κάθε φορά και ευτυχώς είμαστε σε θέση να πούμε πως οι δικαιούχοι θα καταφέρουν να πάρουν τα χρήματά τους με τη διαδικασία νε ξεκινά από την Τετάρτη», ανέφερε ο κ. Μποσμής ενώ σημείωσε πως ο δήμος του Πύργου, προσπαθεί από την πλευρά του για την άμεση πληρωμή των δικαιούχων αντιλαμβανόμενος τις υψηλές ανάγκες που υπάρχουν ειδικά στις ευπαθείς ομάδες και παράλληλα ευχήθηκε σε όλους τους δικαιούχους να περάσουν καλές εορτές.

Π. ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...