Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Έκτακτο Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


dor

Πολύ ισχυρές καταιγίδες τις πρωινές ώρες της Παρασκευής

Σε συνέχεια της τακτικής πρόγνωσης καιρού (δείτε εδώ), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, βαθύ βαρομετρικό χαμηλό με ψυχρό μέτωπο στην κεντρική Μεσόγειο και κέντρο τον κόλπο του Λέοντα 988hPa, κινείται ανατολικά και θα αρχίσει να επηρεάζει τις επόμενες ώρες την Ηλεία.
 
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία: Το διάστημα από μεσάνυχτα Πέμπτης 00:00 26/12/13 έως μεσημέρι Παρασκευής 12:00 27/12/13 αναμένονται κατά τόπους πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Όπως πάντα γράφουμε σε έκτακτα δελτία τοπικών προγνώσεων, οι περιοχές που θα πρέπει να δεχθούν τις πολύ ισχυρές καταιγίδες είναι δύσκολο προγνωστικά να βρεθούν. Εν δυνάμει όμως όλη η Ηλεία σε τέτοια συστήματα χρειάζεται προσοχή.
 
Οι καταιγίδες κατά τόπους θα συνοδεύονται από ραγδαίες βροχές, χαλαζοπτώσεις, ισχυρή ηλεκτρική δραστηριότητα και ριπαίους ανέμους που πιθανόν να φτάσουν ή και ξεπεράσουν τα 9 μποφόρ.

Ύφεση το δεύτερο μισό της Παρασκευής 27/12.
 
Για οποιαδήποτε μεταβολή στα στοιχεία θα ανανεωθεί το παρόν έκτακτο δελτίο.

Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις εννέα διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr: http://www.metar.gr/camera/ilias/
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 09:30 , 26-12-2013
Ανανεώθηκε 13:08, 26-12-2013
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...