Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ...(PHOTOS)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 8/12/13 στην αίθουσα του συλλόγου μας η άτυπη συνάντηση μεταξύ του ΔΣ και των μελών του συλλόγου.



Το ΔΣ προσέφερε καφέ αναψυκτικά εδέσματα και γλυκά καλωσόριζοντας  στον κόσμο με μια τέτοια ζεστή κίνηση σε μια συνάντηση για την σύσφιξη σχέσεων και υποβολή προτάσεων για την καλύτερη συνέχεια του συλλόγου μας .








Έγινε η παρουσίαση του ημερολογίου το οποίο είναι έτοιμο προς πώληση για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ..
Ένα ημερολόγιο πανέμορφο που πρέπει να μπει σε όλα τα σπίτια των Νεοχωριτών μιας και ο τίτλος του είναι <<ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ >> και περιέχει φωτογραφίες απο το παρελθόν με πρόσωπα που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω .








Παρά την μικρή προσέλευση του κόσμου ειπώθηκαν αρκετά και δόθηκαν ιδέες για την παιρετέρω συνέχεια του συλλόγου ,δόθηκαν ιδέες που πρέπει να παρθούν από το ΔΣ για τις κινήσεις εν όψη εορτών προς τους συχωριανούς μας και διάφορα άλλα θέματα που έχουν ειπωθεί σε συνέλευση ΔΣ καθώς και για το έργο των μελών ΔΣ ..μιας και σε λίγο καιρό θα έχουμε την γεν συνέλευση του συλλόγου ,τις εκλογές και την ανάδειξη του νέου ΔΣ .












Στην επόμενη συνέλευση του ΔΣ του συλλόγου θα παρθούν αποφάσεις και θα ανακοινωθούν μέσω του blog ενημέρωσης των συχωριανών








Ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση όπου θα γίνει η κοπή της πίτας και οι εκλογές,ο κόσμος να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το σύλλογο μιας και η γνώμη των μελών  είναι σημαντική..!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...