Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Iσχυρές καταιγίδες, χιόνια, κρύο και θυελλώδεις άνεμοι - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες


Iσχυρές καταιγίδες, χιόνια, κρύο και θυελλώδεις άνεμοι - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

- Σε ισχύ το έκτακτο δελτίου επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ
- Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και άνεμοι 8 μποφόρ
- Χιόνια ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο


Τα γενικά χαρακτηριστικά του καιρού για την επόμενη εβδομάδα

Δευτέρα 27-01-2014

Καιρός: στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μα πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Τρίτη 28-01-2014

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και γρήγορα και στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι έντονα.
Άνεμοι: στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 που το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 που από το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως στα νότια.

Τέταρτη 29-01-2014

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Χιόνια στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους να είναι έντονα. Βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά.
Άνεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Πέμπτη 30-01-2014 και Παρασκευή 31-01-2014

Καιρός: τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά κεντρικά και βόρεια. Λίγα Χιονιά στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης το βράδυ. Στα ανατολικά και νότια βόρειοι, βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ NEWSIT WEATHER CENTER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...