Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Πύργος: Δικάζονται την Τρίτη στο ΜΟΔ οι Πατρινοί γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους


Την Τρίτη θα εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε τον Μάη του 2013 στην Πάτρα με το ζευγάρι που ασελγούσε και βίαζε τα 3 από τα 4 παιδιά του.

Οι δύο «γονείς» έχουν αποφυλακιστεί και πρόκειται να μεταχθούν για τη μεθαυριανή δίκη στην οποία θα «ζωντανέψει» η τραγωδία της Πάτρας.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, τα κορίτσια φαίνεται πως ο πατέρας δεν τα είχε διακορεύσει, όμως προφανώς και έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του. Ο ίδιος πάντως ομολόγησε πως βίαζε και τις δύο κόρες του.
Ο 15χρονος γιος ερχόταν σε ερωτική επαφή με την ίδια του τη μητέρα καθ' υπόδειξη του πατέρα του, η οποία το δεχόταν, μην μπορώντας, όπως υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού όταν έπινε.
Συγκλονιστικό, όμως, είναι αυτό που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τη ρώτησαν γιατί το έκανε: «Ήθελα να κάνω άνδρα τον γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα», ανέφερε.
Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...