Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

«Κόλλησε» στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ


Έχασε από τον Πλατανιά με 2-1

«Εφιαλτικό» ήταν το πέρασμα του ΠΑΟΚ από τα Περιβόλια. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε 2-1 από τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, παρότι βρέθηκε να προηγείται μόλις από το 10ο λεπτό χάρη σε τέρμα του Αθανασιάδη.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την φλυαρία των φιλοξενούμενων στη μεσαία γραμμή και τους τιμώρησαν με τα τέρματα των Κάταϊ και Τόρες. Ο Σέρβος με ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1 στο 36ο λεπτό και από δική του προσπάθεια και ασίστ έδωσε στον Ισπανό το τέρμα της νίκης στο 68ο λεπτό.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε πλέον κάθε επαφή με την κορυφή, αφού η διαφορά του με τον Ολυμπιακό αυξήθηκε στους 14 βαθμούς, ενώ κινδυνεύει χάσει και την δεύτερη θέση.

Nτεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο Νάτχο. Ο Ισραηλινός μέσος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 59ο λεπτό στη θέση του Μαντούρο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...