Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Στην τελική ευθεία για το καρναβάλι






Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                       Γραφείο Τυπου 





Όμιλος Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών



Στην τελική ευθεία για την διοργάνωση του Λεχαινίτικου Καρναβαλιού που επί
σαράντα χρόνια  αποτελεί σταθερό θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, σημαντικό σημείο αναφοράς και επίκεντρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων, βρίσκονται τα μέλη του Ομίλου Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών.

Οι προετοιμασίες είναι εντατικές και σύμφωνα με το πρόγραμμα των δράσεων, η φετινή διοργάνωση αναμένεται να ξεσηκώσει μικρούς και… μεγάλους.

Η πλατεία του Αγίου Δημητρίου στα Λεχαινά, αναμένεται να αποτελέσει των πυρήνα και των εφετινών εκδηλώσεων, δεδομένου ότι εκεί θα γίνει η έναρξη του καρναβαλιού.
Η εναρκτήρια εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6:00 το απόγευμα του Σαββάτου (15/02/2014) με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής των Λεχαινών, με χορευτικά από σχολή χορού και με την αναβίωση του εθίμου της… Καμήλας απ’ τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Κάτω Παναγιάς και πολλές άλλες εκπλήξεις…

Από την μεγάλη γιορτή της έναρξης δεν θα λείψει ο Κλόουν, η χαρά των παιδιών, ο οποίος και θα τα ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του Λεχαινίτικου καρναβαλιού.   

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών καλούν όλους τους πολίτες του Δήμου να συμμετάσχουν στο καρναβάλι που επί σαράντα χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της πολιτιστικής δραστηριότητας καλώντας-για συμμετοχή και δημιουργία γκρουπ- στα ακόλουθα τηλέφωνα: 693.630.1499 και  697.268.7321.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...