Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Αμαλιάδα: Συνελήφθη 23χρονος διακινητής ναρκωτικών


sillipsi3

Κατασχέθηκαν 36 γραμμάρια κάνναβης περίπου και μικροποσότητα κοκαΐνης

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου και ενός ακόμα 35χρονου ομοεθνή του που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της αντίστασης και της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, που προέκυψαν από τις έρευνες τους, σύμφωνα με τα οποία οι δύο αλλοδαποί κατέχουν και διακινούν ποσότητες ναρκωτικών σε χρήστες στην Αμαλιάδα, τους εντόπισαν τη στιγμή που προσέγγιζαν το σταθμευμένο όχημά τους και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο, ενώ ο 35χρονος αντιστάθηκε στη σύλληψη χτυπώντας τους και καταφέρνοντας να διαφύγει. Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό των δύο αλλοδαπών βρήκαν μια συσκευασία κάνναβης βάρους 35,8 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του  23χρονου βρέθηκε και ένα φιξάκι με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Επίσης κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα που οι δράστες χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση των ναρκωτικών και το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...