Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Το ντέρμπι και η «μάχη» επιβίωσης


Στα θετικά αποτελέσματα θέλουν να επιστρέψουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Υπάρχει, όμως, και η μάχη για την παραμονή ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Πλατανιά.

Στα θετικά αποτελέσματα θέλουν να επιστρέψουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, οι οποίο θα τεθούν αντιμέτωποι απόψε στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ως στόχο να πάρουν «ρεβάνς» για το βαρύ 4-0 του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη, ενώ οι Πειραιώτες θέλουν να δείξουν πως η ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν μία κακή παρένθεση και να κατακτήσουν μέσα στη συμπρωτεύουσα το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να στεφτούν πρωταθλητές με νίκη, όμως υπάρχει και το σενάριο που θέλει τους «ερυθρολεύκους» να παίρνουν το πρωτάθλημα και με ισοπαλία, εφόσον ο Ατρόμητος δεν νικήσει το μεσημέρι τον Πανιώνιο μέσα στο Περιστέρι.

Το συγκεκριμένο ματς, άλλωστε, έχει το δικό του ενδιαφέρον, αφού οι Νεοσμυρνιώτες δίνουν μάχη για να παραμείνουν στην κατηγορία. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Απόλλωνα με τον Πλατανιά, οι οποίοι παίζουν στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό και με νίκη κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Εργοτέλη. Και οι δύο ομάδες νιώθουν σχετικά άνετα, αλλά όποιος νικήσει θα μπορεί να αισθάνεται ακόμα πιο σίγουρος για τη σωτηρία του.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...