Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πανηγυρικά αθώος ο Μάκης Νοδάρος



Ομόφωνα αθώος κηρύχθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυρτουντίων Ηλείας ο δημοσιογράφος της «Ε» Μάκης Νοδάρος που κατηγορούνταν από τον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο για συκοφαντική δυσφήμηση μέσω του Τύπου.

Ο δημοσιογράφος τον Μάρτη του 2010 σε τηλεφωνική συνέντευξη που είχε δώσει στο ραδιοφωνικό σταθμό Ionion FM, είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του από τα κυκλώματα της νύχτας και είχε δηλώσει, χωρίς να κατονομάζει κάποιον, ότι αν συμβεί κάτι, στον ίδιον, στην οικογένειά του ή στους συνεργάτες τους, ηθικοί αυτουργοί θα είναι εκείνοι που είχαν στείλει πληρωμένους μπράβους να τον χτυπήσουν έξω από το σπίτι του τον Οκτώβρη του 2008.
Είδε εαυτόν
Ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως πίσω από αυτή τη δήλωση του δημοσιογράφου «είδε» τον εαυτόν του και μήνυσε τον Μάκη Νοδάρο. Ο δημοσιογράφος στην απολογία του αφού ανέλυσε την αποστολή του Τύπου που -όπως είπε- είναι ο έλεγχος και η αυστηρή κριτική στην εκάστοτε εξουσία, παρουσίασε κομμάτια της δημοσιογραφικής του έρευνας που αφορούν ζητήματα της Δυτικής Ελλάδας και τόνισε ότι τα όσα είχε αναφέρει στο ραδιόφωνο ήταν πραγματικά γεγονότα.
Συνήγορος υπεράσπισης του Μάκη Νοδάρου ήταν η δικηγόρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Χρύσα Βουλδή ενώ ως μάρτυρες κατέθεσαν υπέρ του οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κολόκας και Γιώτα Αργυροπούλου από το Ionion FM.
«Η δημοσιογραφική έρευνα δεν πτοείται ούτε τρομοκρατείται από μηνύσεις και άδικες παραπομπές σε δικαστήρια. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πάθος την έρευνά μας για την ανάδειξη σοβαρών υποθέσεων διαφθοράς και διαπλοκής στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, με την εμπλοκή σε αυτές και δημοσίων προσώπων», δήλωσε μετά το πέρας της δίκης ο Μάκης Νοδάρος.
 http://www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...