Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Γαστούνη: Εκτροπή θανάτου στην Ε.Ο. Πατρών Πύργου - Θρήνος για τον Τάσο Σάκκο


troxaio_gast1aa
Το χαμό του 50χρονου Τάσου Σάκκου του Ανδρέα, θρηνεί η Αμαλιάδα. Ο γνωστός αρχιτέκτονας σύζυγός της εκλεκτής συναδέλφου δημοσιογράφου Γιώτας Τρυφωνοπούλου και πατέρας ενός κοριτσιού ηλικίας ενάμιση έτους, έχασε την ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε αποστραγγιστικό αυλάκι στο πρανές της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης.

Την ώρα που επέστρεφε από την επίβλεψη έργου που έχει αναλάβει στην περιοχή της Γαστούνης, κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε με κατεύθυνση προς την Αμαλιάδα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρα για να καταλήξει στη συνέχεια στο αποστραγγιστικό κανάλι. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Τετάρτης και η είδηση κυριολεκτικά έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, όπου ο Τάσος Σάκκος ήταν ιδιαίτερα γνωστός. Ευγενής, αναγνωρισμένος επαγγελματικά, αρκετά δραστήριος στην ζωή του, λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού με αρκετές συμμετοχές σε αγώνες ράλλυ, έμπειρος οδηγός, ο Τάσος Σάκκος, με το χαμό του βύθισε στο πένθος όλους όσους τον γνώριζαν. Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του Γιώτα και τη μικρή Δέσποινα που έφερε το όνομα της πολυαγαπημένης του μητέρας που έχασε νωρίς στη ζωή του. Η κηδεία του αναμένεται να γίνει την Παρασκευή.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

Πρώτη ανάρτηση: 15:13 12/03
Τελευταία ενημέρωση: 20:12 12/03

troxaio gast1

troxaio gast2

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...