Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

«Αλληλοεξουδετερώθηκαν» Ατρόμητος και Παναθηναϊκός


Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα πλέι οφ

Έδειξαν ισοδύναμοι. Είχαν τις ευκαιρίες τους (και από ένα δοκάρι με Ναπολεόνι και Καρέλη). Εν τέλει… αλληλοεξουδετερώθηκαν!

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι για την 32η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, παραμένουν ισόβαθμοι (με 63 έκαστος) και φυσικά ανανέωσαν το… ραντεβού τους για τα πλέι οφ, όπου βάσει των όσων είδαμε σήμερα, αναμένεται να πέσουν «κορμιά» για μια θέση στον... ήλιο (Τσάμπιονς Λιγκ).

Διαμαρτύρονται -δικαίως- για πέναλτι στον Μπεργκ στο 24' οι «πράσινοι», σε πάτημα απ' τον Ταυλαρίδη.

Το ματς

«Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη» στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Ατρόμητος έδειχνε να πατά καλύτερα, να την… ψάχνει περισσότερο, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά. Απ’ την άλλη ο Παναθηναϊκός φαινόταν να δίνει χώρο στους Περιστεριώτες και να περιμένει. Βέβαια, η πρώτη καλή στιγμή του άνηκε, όταν το ωραίο σουτ του Νάνο έφυγε ελάχιστα άουτ. Μετά το 20’ οι πράσινοι άρχισαν να ανεβαίνουν. Να παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες και να… διαμαρτύρονται για ένα πάτημα του Ταυλαρίδη στον Μπεργκ (στην περιοχή του Ατρόμητου) το οποίο δεν το είδε ο διαιτητής.

Βέβαια, ναι μεν οι παίκτες του Αναστασίου έδειχναν περισσότερη «ζωντάνια», αυτό διόλου εμπόδιζε τους «κυανόλευκους» να παραμένουν απειλητικοί για την εστία του Καπίνο. Και θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν προηγηθεί λίγο μετά το μισάωρο, όμως ο Ταυλαρίδης δεν έπιασε όπως θα ήθελε –και μπορούσε- την κοντινή κεφαλιά και έχασε την ευκαιρία να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια… ύστατη προσπάθεια να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια, όμως απ’ την μία η κεφαλιά του Σίλντενφελντ δεν βρήκε στόχο κι απ’ την άλλη ο Τσέναμο (σε μια απ’ τις λίγες φορές που χρειάστηκε) έδειξε την ετοιμότητά του (σε σουτ του Μέντες).

Έδειχνε να… λείπει κάτι απ’ το τριφύλλι. Και το είχε αντιληφθεί (προφανώς) ο Αναστασίου που έβγαλε τον Κλωναρίδη (δεν ήταν καλός) για να δώσει περισσότερη κίνηση στην ομάδα του. Χωρίς την καθαρή φάση έφυγε το πρώτο τέταρτο στο δεύτερο μέρος, με τον Παναθηναϊκό να έχει δύο σουτ υπό καλές προϋποθέσεις, που δεν «αναστάτωσαν» τον Τσέναμο, ενώ απ’ την άλλη ο Ατρόμητος πάλευε απ’ τα άκρα να… κάνει κάτι. Οι δύο προπονητές έκαναν κι άλλες διορθωτικές κινήσεις και παραλίγο να εξελιχθούν σε… χρυσό!

Με τον Καρέλη να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πιο κοντά από ποτέ στο γκολ. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του. Διότι ο Μπεργκ του πέρασε ωραία την πάσα, ο «μικρός» έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η… μοίρα του ‘παιξε άσχημο παιχνίδι, αφού η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο του Ατρόμητου. Και σαν απάντηση οι Περιστεριώτες στο 89’ πήγαν να… κλέψουν το ματς, αλλά η κεφαλιά του Ναπολεόνι (εξίσου αλλαγή) άγγιξε το δοκάρι του Καπίνο αυτή την φορά κι έφυγε άουτ. Και με μια ακόμα αλλαγή, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να «τσιμπήσει» το τρίποντο. Ο Φάμπιο, όμως, στην τελευταία φάση του αγώνα νικήθηκε απ’ τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού που κράτησε όρθια (0-0) την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:=

Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος (65’ Ναπολεόνι), Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (90’ Φάμπιο), Καραμάνος, Μπρίτο (79’ Μπάλλας)

Στον πάγκο: Μπάρκας, Φωτάκης, Φυτανίδης, Γεωργίου

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης (55’ Αμπέντ), Μπεργκ, Ζέκα, Ατζαγκούν (67’ Καρέλης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς (90’ Λαγός)

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Ρισβάνης 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...