Ηλεία: Ισχυρές χαλαζοπτώσεις τα ξημερώματα της Τρίτης σε πολλές περιοχές του νομού


xalazi

Σε πολλές περιοχές κυρίως της ημιορεινής - ορεινής Ηλείας οι κάτοικοι ξύπνησαν στα λευκά από στρωμένο χαλάζι!

Μεταβολή παρουσίασε ο καιρός από το απόγευμα της Δευτέρας, με μπόρες και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις συνοδεύτηκαν από χαλάζι. Τα ξημερώματα της Τρίτης 25η Μαρτίου χαλαζοπτώσεις σημειώθηκαν στην Αρχ.Ολυμπία. Στην περιοχή του Πλατάνου ήταν αρκετά ισχυρή. Επίσης χαλαζοπτώσεις παρατηρήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως και της Φιγαλείας. Από το πρωί γρήγορα ο καιρός βελτιώθηκε, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο. 

Εκ νέου επιδείνωση του καιρού από τα ξημερώματα της Τετάρτης. Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 26/3 περιμένουμε άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες το πρώτο κυρίως μισό της ημέρας. Βαθμιαία από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν και θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία το πρωί, 11 με 12oC στα πεδινά, 8 με 9oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 16 με 17oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ. 

Μετεωρολογική ενημέρωση Θεόδωρος Κονδύλης

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ