Βροχές και σήμερα - Πιθανότητα καταιγίδας στην Αττική το μεσημέρι


Βροχές και σήμερα - Πιθανότητα καταιγίδας στην Αττική το μεσημέρι

Συννεφιές αλλά και βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας επιφυλάσσει ο καιρός για σήμερα. Όλα δείχνουν όμως ότι από το απόγευμα τα πράγματα φτιάχνουν

Βροχές θα εκδηλωθούν στην Κρήτη, τις ανατολικές και νότιες Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, αλλά από το απόγευμα και μετά ο καιρος θα αρχίσει να βελτιώνεται. Στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε λίγες νεφώσεις που τοπικά το μεσημέρι στην ανατολική Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη περιμένουμε να πυκνώσουν οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βουνά, ωστόσο από το απόγευμα ο καιρος θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τοπικά 5 και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 20 με 21εναν βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 20 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Πάντως από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τοπικά 5 μποφόρ στο νότιο Ευβοϊκό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 εως 20 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε συννεφιές με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 9 εως 19 βαθμούς κελσίου.



Ξαναχαλάει ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή


Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά, κυρίως στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη περιμένουμε κάποιες τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Την Πέμπτη περιμένουμε νέο βαρομετρικό χαμηλό από τα δυτικά με νέες βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια. Μάλιστα τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Την Παρασκευή η κακοκαιρία θα μεταφερθεί ανατολικότερα.

Το Σαββατοκύριακο βελτιώνεται ο καιρός ωστόσο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και μπόρες στα κεντρικά και βόρεια της χώρας.

Ακούστε την πρόγνωση του καιρού μέχρι το τέλος της εβδομάδας...



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT WEATHER CENTER

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ