Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Δεν είναι διαδικαστικού χαρακτήρα το ντέρμπι»


Δημήτρης Διαμαντίδης: Θα είναι δύσκολος αγώνας και θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε

Μόνο διαδικαστικού χαρακτήρα δεν θα είναι το προσεχές αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού βρέθηκε στο Greek Basketball Academy όπου ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πάει αποκλειστικά και μόνο για τη νίκη στο ΣΕΦ, ούτως ώστε να τερματίσει στην τρίτη θέση. Ερωτηθείς για τον αντίπαλο που θα ήθελε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έδειξε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της GBA διαφώνησε με όσους θεωρούν διαδικαστικού χαρακτήρα την αναμέτρηση μεταξύ των δυο «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα:

«Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δεν είναι σε καμία περίπτωση διαδικαστικού χαρακτήρα. Είναι ένας αγώνας που θα κρίνει την τρίτη θέση στον όμιλο. Αλλά και βαθμολογικό ενδιαφέρον να μην υπήρχε, ένα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ή Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού έχει πάντα τις δικές του ιδιαιτερότητες. Επίσης, βρισκόμαστε προς το τέλος της σεζόν και δεν μπορούμε να λέμε ότι ένα παιχνίδι είναι τυπική διαδικασία. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να τον κερδίσουμε και να κατακτήσουμε την τρίτη θέση».

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι υποψήφιοι αντίπαλοι των «πρασίνων»:


«Δεν μπαίνουμε σε τέτοια διαδικασία. Θα περιμένουμε να τελειώσει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, θα δούμε σε ποια θέση τερματίσαμε και όταν ολοκληρωθούν τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, θα δούμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας στα πλέι οφς. Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πάντως είναι πολύ καλές ομάδες και θα είναι δύσκολη σειρά όποια κι αν αντιμετωπίσουμε στην επόμενη φάση».

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ:


«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έγινε ένας καλός αγώνας, κερδίσαμε και συνεχίζουμε καθώς έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Εμείς από τη στιγμή που αλλάξαμε προπονητή προσπαθούμε να βάλουμε κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας. Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί γιατί θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να βγάζουμε στα παιχνίδια αυτά που δουλεύουμε και κάνουμε στις προπονήσεις».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και τη χαρά του για την εικόνα που αντίκρισε την Κυριακή (06/04) το πρωί στο κλειστό του Ευόσμου, στην ΕΚΟ, παρακολουθώντας την προπόνηση της GBA:

«Ενθουσιάστηκα με αυτό που είδα. Οφείλω να αναγνωρίσω πως γίνεται πολύ καλή δουλειά από το επιτελείο της GBA. Χαίρομαι γιατί τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά τα βασικά και βάζουν σωστές βάσεις. Επίσης με τη βοήθεια και τη συνδρομή των προπονητών μαθαίνουν πως να συμπεριφέρονται σε εντός αλλά και εκτός γηπέδου», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον Νίκο (σ.σ. Χατζηβρέττα), τον Λάζαρο (σ.σ. Παπαδόπουλο), τον Κώστα (σ.σ. Χαραλαμπίδη) και φυσικά σε όλους τους ανθρώπους που «τρέχουν» καθημερινά αυτή την προσπάθεια. Το κάνουν με πολύ μεράκι και διάθεση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πραγματικά μου άρεσε πολύ και με χαροποίησε η εικόνα που είδα με τόσα πολλά παιδιά να δίνουν το «παρών» στις προπονήσεις».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...