Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Συγνώμη" - Στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας ο 30χρονος δολοφόνος του Βασίλη Μαρτζάκλη (photos)


fonias10a
Του Γιάννη Σπυρούνη
Μετανιωμένος εμφανίστηκε στις Δικαστικές Αρχές χθες το πρωί ο δολοφόνος του 35χρονου αστυνομικού από την Ανδραβίδα, Βασίλη Μαρτζάκλη. Ο δράστης πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελέως και του Ανακριτή και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Στα λίγα που ψέλλισε ήταν μια συγνώμη και η φράση «δεν ήθελα να τον σκοτώσω». Νωρίτερα αποδοκιμάστηκε έντονα όταν προσήχθη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στα Δικαστήρια Αμαλιάδας.

Ο 30χρονος που έχει βαρύ ποινικό μητρώο με εμπλοκή σε πολλές περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αρχιές, παρακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες το σπίτι του φίλου του αστυνομικού και αποφάσισε να «χτυπήσει» το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Έγινε αντιληπτός και έφτασε στο να σκοτώσει τον αστυνομικό Βασίλη Μαρτζάκλη. «Συγνώμη, δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Ήθελα μόνο να αποφύγω τη σύλληψη, όταν τράβηξα μαχαίρι» φέρεται να είπε στην Εισαγγελέα ο δράστης της δολοφονίας. Ο 30χρονος ΡΟΜΑ, κατά την απολογία του την Πέμπτη, αναμένεται να μην έχει δικηγόρο, καθώς ο ίδιος αρνήθηκε ακόμα και να του ορίσει αυτεπάγγελτα ο Ανακριτής.
Ο δράστης έφτασε στα Δικαστήρια της Αμαλιάδας από την Ασφάλεια Πύργου όπου κρατείται, λίγο μετά τις 9,30 το πρωί. Έξω από το Μέγαρο, λιγοστοί πολίτες που περίμεναν τον αποδοκίμασαν έντονα, ενώ όσοι αντιλήφθηκαν περί τίνος πρόκειται και στο εσωτερικό του κτιρίου, αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο.
IMG 7871
IMG 7872
IMG 7873
IMG 7874
IMG 7875
IMG 7878
IMG 7890

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...