Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Με κλεμμένο δίκυκλο πλησίασε 61χρονη για να αποσπάσει την τσάντα της


Συνελήφθη πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στην Πάτρα, ένας 43χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής τσάντας και για κλοπή δικύκλου.

Ειδικότερα ο 43χρονος κινούμενος με δίκυκλο μικρού κυβισμού, πλησίασε μία 61χρονη ημεδαπή και τραβώντας αιφνιδιάστηκα την τσάντα της, επιχείρησε να την αφαιρέσει. Η παθούσα έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή χωρίς να αποσπάσει κάτι.
Για την εύρεση του 43χρονου ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του λίγη ώρα αργότερα και τη σύλληψη του.
Από τον έλεγχο των στοιχείων του δικύκλου προέκυψε ότι, ο δράστης το είχε αφαιρέσει λίγες ώρες πριν, ενώ ήταν σταθμευμένο, από 30χρονο ημεδαπό, στην Πάτρα.  
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...