Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Πύργος: Παρ’ ολίγον τραγωδία έξω από σχολείο από κόντρες αυτοκινήτων


kontres
Λίγο έλειψε να συμβεί μεγάλο κακό το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στον Πύργο, έξω από το 7ο Δημοτικό Σχολείο, όταν συνέβη τροχαίο ατύχημα όπου ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα. Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα, καθώς την ώρα που συνέβη το ατύχημα είχε χτυπήσει το κουδούνι και σχολούσαν οι μαθητές από το σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο νεαροί Τσιγγάνοι, έκαναν κόντρες με τα αυτοκίνητά τους στην οδό Αλφειού, όταν συγκρούστηκαν με σταθμευμένο όχημα μητέρας μαθήτριας, που περίμενε έξω από το σχολείο για να παραλάβει την κόρη της.
Στο σημείο επεκράτησε πανικός και οι υπόλοιποι γονείς κινήθηκαν επιθετικά απέναντι στους δύο οδηγούς, τη στιγμή που  η μητέρα της μαθήτριας είχε υποστεί σοκ από το ατύχημα που είχε συμβεί.
Όπως μετέφεραν άλλοι γονείς, από καθαρή τύχη δεν συνέβη κάτι χειρότερο και κανείς δεν θέλει να φαντάζεται τι θα είχε γίνει, αν την ώρα που περνούσαν τα δύο αυτοκίνητα με ταχύτητα από το σημείο, είχαν αρχίσει να βγαίνουν οι μαθητές στο δρόμο.
«Μόλις είχε χτυπήσει το κουδούνι για να σχολάσουν οι μαθητές όταν έγινε το ατύχημα. Ένα λεπτό αργότερα και δεκάδες παιδιά θα βρίσκονταν στο σημείο για να διασχίσουν το δρόμο και να φύγουν για τα σπίτια τους».
Γονείς κατήγγειλαν πως συχνά παρουσιάζουν αρκετοί νεαροί στην περιοχή παραβατική συμπεριφορά πατώντας το γκάζι του αυτοκινήτου τους παραπάνω και κάνοντας άτυπους συναγωνισμούς ταχύτητας μεταξύ τους.
Για το περιστατικό έχει επιληφθεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...