Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Πύργος: Συναγερμός στις Αρχές για απόδραση πέντε κρατουμένων από την Α.Δ. Ηλείας


ADIlias_1
Στο πόδι βρίσκεται όλο το προσωπικό της Αστυνομίας στην Ηλεία, μετά την απόδραση πέντε κρατουμένων από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας. Το περιστατικό συνέβη περίπου στη μια τα ξημερώματα και όλη τη νύχτα έως και αυτή την ώρα διενεργούνται έρευνες κυρίως γύρω από τον Πύργο, αλλά έχουν στηθεί μπλόκα και σε πολλά άλλα σημεία του νομού για τον εντοπισμό των δραπετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr πρόκειται για τέσσερις Έλληνες και έναν Πακιστανό. Από τους Έλληνες οι περισσότεροι είναι ΡΟΜΑ.
Οι δραπέτες κατάφεραν σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να αποκολλήσουν μεταλλικό κομμάτι μέσα από τα κρατητήρια και να παραβιάσουν παράθυρο για να καταφέρουν να βγουν. Σε σύντομο χρόνο έγινε αντιληπτή η απόδραση και κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί ξεκινώντας παντού έρευνες.
Να σημειώσουμε πως και στο παρελθόν έχουν αποδράσει ξανά άτομα από τα κρατητήρια, τα οποία έχει επισημανθεί πως παρουσιάζουν προβλήματα ασφάλειας. Ωστόσο όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση έτσι και τώρα θα διενεργηθεί ΕΔΕ για να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η απόδραση.
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...